Well of Being Kundalini Yoga - Release. Relax. Receive.

Well of Being

Kundalini yoga

Release. Relax. Receive.

lite om mig


fötterna på jorden

huvudet bland stjärnornaJag har på något vis så länge jag kan minnas, letat efter något jag inte riktigt kunnat sätta fingret på, något som känns som "hemma". Aldrig riktigt hittat rätt.


Tänk att jag fastnade för kundaliniyoga genom något så otippat som kallduschar..!


Efter symptom på hjärntrötthet kopplad till en hjärnskakning 2016, började jag på allvar utforska yogans olika tekniker.


Hathayoga, daglig fasta och Wim hof-metoden blev min inkörsport till en längtan efter att gå djupare in i mig själv och på allvar börja utforska något jag snuddat vid.


Kundaliniyogans tekniker har öppnat en dörr till en värld som jag egentligen visste fanns där hela tiden - på insidan.


Genom att använda dig av kundaliniyogans teknologi kan du "hacka" in i ditt system, påverka, förändra och höja dig på så många nivåer! Ändå går så många människor går runt och mår dåligt..


Jag brinner för att ge dig chansen att upptäcka tekniker som på ett enkelt och snabbt sätt kan hjälpa dig att skifta ditt läge i tillvaron.


Här är en utsträckt nyckel- vill du se om den kan passa även för dig?


Övrigt om mig:

En lyckligt gift trebarnsmamma i sina bästa år som i vardagen förvärvsarbetar och brinner för miljöfrågor & lag och rätt, tränar, gosar med våra katter, odlar bin och kör motorcykel.seema krishna kaur // belinda christensen

certifierad instruktör i kundaliniyoga